CREDITS 2012

  Τα μέλη της ομάδας p_public και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Χανίων, υπό την αιγίδα του οποίου διοργανώνεται το φεστιβάλ p_public, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους στήριξαν το 3ο p_public, το τριήμερο 8-10 Ιουνίου 2012. Η στήριξη του κόσμου ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας που εξασφάλισε την επιτυχία της διοργάνωσης και για αυτό θα θέλαμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις διαλέξεις στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και τα δρώμενα σε δημόσιους χώρους της πόλης.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες, τους αρχιτέκτονες και τις ομάδες που μας εμπιστεύτηκαν τη δουλειά τους και την παρουσίασή της. Έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπιστούν με σεβασμό οι δημόσιοι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν και να αναδειχθούν τα έργα που παρουσιάστηκαν.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά τους:

τον Παντελή Πετσετάκη, πρόεδρο Ο.Ε.Ε.-Τ.Δ.Κ., τον Νικόλαο Ζωγραφάκη, προϊστάμενο Π.Τ.Α.Κ., τους Αθανασία Ζώτου, Έμμυ Παπαβασιλείου, Δημήτρη Μιχελογιάννη, Παναγιώτη Σημαντηράκη, Απόστολο Βουλγαράκη από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Νικόλαο Μητροκώστα, από την Ο.Τ.Ε. Α.Ε., τον Δημήτρη Παρασχάκη, την Έλενα Τσαπάκη, τον Χρήστο Μαθιουλάκη και το εστιατόριο “Γλωσσίτσες”, τον Σπύρο Ανδρουλάκη και το “πολυ τεχνείο”, τον Γιάννη Λύκο και το “Ένα-Δύο Πολυμέσα”, τον Θοδωρή Θωμαδάκη και το “Κινηματογραφικό Εργαστήρι Χανίων”, τον Σ.Α.Δ.Α.Σ. – Π.Ε.Α., το τυπογραφείο “Γεωρβασάκης”, τη Δ.Ε.Η., το Κ.Τ.Ε.Λ. Δυτική Κρήτης.

Για τη δράση “p_passion”:

τον Πέτρο Λιονάκη και την εταιρεία “Χιωτάκης, Προϊόντα Ζύμης”, τον Μάνο Μεσαρχάκη, τον Νίκο Πενταράκη και τους “ποδηΛάτρεις”,  τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων, τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς “Ορίζοντας”, την Τροχαία Χανίων.

Για τις διαλέξεις στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου:

τον Μανώλη Ποντικάκη, τις μεταφράστριες Νατάσα Ζιρζίρη και Σοφία Αγατζιώτη, το φωτοτυπείο “Συννεφάκης” 

Για τη διοργάνωση των εκθέσεων και δρώμενων:

τον Ιωάννη Αρχοντάκη και το “Ελαιουργείον Εργοστάσιο Τέχνης”, τον Μανώλη Μαυροματάκη και την ταβέρνα “ο πλάτανος”, τον Βασίλη Μαυρουδή, τον Κωνσταντίνο Χρυσοχεράκη και το μεζεδοπωλείο “τα χάλκινα”, τον Κώστα Μπακατσάκη και το καφέ-μπαρ “κλεδί”,  τις Κατερίνα Παπαδάκη και Ναυσικά Νύκταρη για τη βοήθειά τους στη φύλαξη της Υπόγειας Κρήνης στη Σπλάντζια, την Κατερίνα Κολοκοτρώνη για τη βοήθειά της στη φύλαξη της έκθεσης στο Κ.Α.Μ.,  τους Γιώργο Χατζηδάκη, Γιάννη Στεντούμη, Νικολέττα Μιχαλοδημητράκη για τη συμβολή τους στη συναυλία στον Προμαχώνα Mocenigo, τον Αντώνη Καστρινάκη, την Εύη Ντουράκη, τον Μανούσο Τσόντο, τις Χρύσα Μπούρμπου και Κατερίνα Τζανακάκη από τις 28η Ε.Β.Α. και ΚΕ’ Ε.Κ.Π.Α., το βιβλιοπωλείο “Εξάντας”, τον Μανουσάκη – σκαλωσιές “Alfix”, τον Λευτέρη Νικολιδάκη, τον Αντώνη Καραβάνο και το εστιατόριο “suki yaki”, τον κο Χιωτάκη και την αποθήκη εξοπλισμού του Δήμου Χανίων, τον κο Νικολακάκη για τη μεταφορά των προϊόντων “το μάννα”, την Τροχαία Χανίων

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – Κ.ΑΜ., την 28η Ε.Β.Α., την ΚΕ’ Ε.Κ.Π.Α., το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Χανίων, το Λιμεναρχείο Χανίων και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων για την υποστήριξή τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μέγα χορηγό: anek lines, τον κύριο χορηγό: Ο.Τ.Ε., Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Κρήτης και τους χορηγούς: εστιατόριο “γλωσσίτσες”, εστιατόριο “Κουζίνα Ε.Π.Ε.”, ταβέρνα “Μοναστήρι”, οινοποιείο Λουπάκη, οινοποιείο Μανουσάκη, ζαχαροπλαστείο “Μοντέρνο”, προϊόντα ζύμης “Χιωτάκης”, “το Μάννα” αρτοποιία Τσατσαρωνάκης, φυσικό επιτραπέζιο νερό “Samaria”, φυσικοί χυμοί “Creta Fresh”, αναψυκτικά “Γεράνι”, βιβλιοχαρτοπωλείο “Ρόμβος”, bar “fagotto”,  Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α, “Ένα – Δύο Πολυμέσα”, music studio “La-Si-Do”, ελ/λακ ελεύθερο λογισμικό/λογισμικό ανοικτού κώδικα, τους χορηγούς επικοινωνίας: freevox, cretevents.gr, ελculture, design district, flashnews.gr, κύδων τηλεόραση, νέα τηλεόραση, κρήτη tv, ecoδομείν, Χανιώτικα Νέα, Πυξίδα της Πόλης, δίκτυο fm, decode 96,2, Κρήτη fm 101,5 και τους χορηγούς διαμονής: tui hellas, melina guesthouse, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθειά μας.

Με θερμές ευχαριστίες, τα μέλη της οργανωτικής ομάδας του p_public 2012:

Ανδρουλάκη Μαρία, Αποστολάκη Ειρήνη, Βλαζάκη Ειρήνη, Βουράκη Τζίνα, Εφεντάκης Αναστάσης, Καλλιγέρης Γιώργος, Καμαριανάκη Στέλλα, Καστρινάκη Κυριακή, Κολοκοτρώνης Γιώργος, Λαμπρινού Άννα, Λιοδάκη Κατερίνα, Μαθιουδάκης Βασίλης, Μαναρώλη Λίνα, Μαστραντωνάκη Βούλα, Μπαγάκης Γιώργος, Μπαδογιάννη Μάρθα, Νευραδάκης Μιχάλης, Σαραντόγλου Ελένη, Σκουλά Ματίλντα, Σκουλούδη Άρτεμις, Τσινάρης Πάνος