CREDITS 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι αρχιτέκτονες, μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, που απαρτίζουν την οργανωτική ομάδα των εκδηλώσεων ‘P_Public’ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους στήριξαν τις εκδηλώσεις του τετραημέρου από 3 έως και 6 Ιουνίου 2011, που έλαβαν χώρα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και σε δημόσιους και ανοιχτούς χώρους των Χανίων.

Η στήριξη του κόσμου ήταν σίγουρα ο σημαντικότερος παράγοντας που εξασφάλισε την επιτυχία της διοργάνωσης και για αυτό θα θέλαμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στις διαλέξεις και τα δρώμενα. Υπολογίζεται ότι πάνω από 2000 άτομα παρευρέθησαν κατά την έναρξη των εκδηλώσεων, στην έκθεση φωτογραφίας στο Νεώριο ‘Moro’, αλλά και η ανταπόκριση του κόσμου καθ’ όλη την διάρκειά τους ήταν εντυπωσιακή, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι πολίτες και οι επισκέπτες των Χανίων ενδιαφέρονται έμπρακτα για την βελτιστοποίηση των δημόσιων χώρων της πόλης και κυρίως αγκαλιάζουν την εθελοντική πρωτοβουλία!

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες που μας εμπιστεύτηκαν την δουλειά τους και την παρουσίασή της. Έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπιστούν με σεβασμό και ευαισθησία τα έργα που εκτέθηκαν, όπως και οι δημόσιοι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν, έτσι ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη συνεισφορά τους:

την Κατερίνα Λιοδάκη, που έντυσε με την φωνή της τα διαφημιστικά μας, το Μανώλη Κατσιφαράκη, για την υποστήριξη του site: www.p-public.gr, τον Γιάννη Λύκο, για την ηχογράφηση των διαφημιστικών και την ηχητική κάλυψη της βραδιάς ‘tango’, τους: Παναγιώτη Τσανδάρη και cimelio team για το τηλεοπτικό σποτάκι, τον Κώστα Mπακατσάκη και το café-bar ‘Κλειδί’, τον κο Μανώλη Μαρινάκη και την TUI Hellas, την Artec homes και τα διαμερίσματα ‘SILDE’, για την διαμονή των συνέδρων και των συμμετεχόντων, τον Κωνσταντίνο Ανδρώνη και την Ελένη Σταματογιαννάκη από το www.cretevents.gr, τους: Αλεξάνδρα Σαράντη, Ισμήνη Χριστακοπούλου και Σπύρο Μαυρογιάννη, από το freepress ‘luben’, τον Παντελή Πετσετάκη, Πρόεδρο Οικονομικού Eπιμελητηρίου Δυτικής Kρήτης, τον Παναγιώτη Σημαντηράκη, περιφερειακό σύμβουλο, τον Δημήτρη Μιxελογιάννη, περιφερειακό σύμβουλο.

Για τη δράση ‘ένεση γειτονιάς’ στο πάρκο της Αμπεριάς:

όλους τους κατοίκους και εθελοντές που μας βοήθησαν, τον Δήμο Χανίων, τον Σύλλογο Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Χανίων, τον Μανώλη Γλαμπεδάκη, πολιτικό μηχανικό, τον Κακαβελάκη Σήφη, για τις εκσκαφές και χωματουργικές εργασίες, τον Μπάμπη Περιβόλα, για τις ξυλουργικές εργασίες, την ‘Σχετάκης ΑΕ’, οικοδομικά υλικά ‘Διακουλάκης’ και ‘Ροδουσάκης’, χρώματα ‘Μιχελάκης’ και ‘Μπατσαρισάκης’, τον Καρτσωνάκη Γιάννη, από το ‘εμπόριο και σέρβις ελαστικών Michelin-Mουρνιές’.

Για τις διαλέξεις στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου:

τους εθελοντές μεταφραστές: Βιβή Βακκάκη, Νατάσα Ζηρζιρή, Κων/νο Κουράκη, Δώρα Ρήγα, Όλγα Σολάνου και Μαρία Σφακιωτάκη, το: Ρόμβος ‘PHOTOCOPY AND STATIONERY SOLUTIONS CENTRE’, τον Μανώλη Ποντικάκη, για την επιμέλεια της εικόνας και του ήχου.

Και για την διοργάνωση όλων των εκθέσεων και δρώμενων:

τους εθελοντές: Ελευθερία Αθητάκη, Ειρήνη Τζολάκη, Ελευθερία Παπαδάκη, Μανώλη Παπατζανάκη, Παναγιώτη Ζαχαρίου, Αριέτα Αγγελάκη, τον Ιωάννη Αρχοντάκη, τους ‘ποδηΛάτρεις’, τους: Στέλλα Κουτσουπάκη και Μανώλη Μπαρμπόπουλο, από τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων, τον Κonstantin Fischer, από το Οινοποιείο Λουπάκη τους: Ασπασία και Μιλτιάδη Λουπάκη, από το Οινοποιείο Μανουσάκη, τους: Αλεξάνδρα Μανουσάκη και Γιάννη Γαλάνη, τον κο Βασίλη Ταμπακόπουλο, από το ‘Μοντέρνο’, τον ηλεκτρολόγο Λευτέρη Γρηγοράκη και ηλεκτρολόγο μηχανικό Σπύρο Σοφιανό, τον Ανδρέα Καλλιτεράκη, για την συμβολή του στην προβολή της ΚΙΝΟΧ, τους djs: pizBuin, lust, Tsurkokos & JonMajor, τον dj el inginiero, για το dj set στην βραδιά latin χορού και το ξενοδοχείο ‘Βιλελμίνη’ για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τους: Γιώργο Μουτάφη και Στέλιο Γαζιώτη, για την βοήθεια τους στo live, τον πατέρα Πέτρο από την καθολική εκκλησια, τη δημοτική αστυνομία για την βοήθεια της κατά την ποδηλατοδιαδρομή, την κα Αναστασία Κωστοπούλου (πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων & αντιπρόσωπος της ένωσης γονέων και κηδεμόνων Χανίων), τον κο Νίκο Αγριμάκη, διευθυντή του 7ου δημοτικού σχολείου, τις δασκάλες κα Άννα και κα Γεωργία και τους δάσκαλους κο Κώστα και κο Ηλία, την κα Χρυσούλα, ως υπεύθυνη καθαριότητας, τους μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου, από τα VECHRO χρώματα τους: ‘Εφη Γλύκα, Γρηγόρη Ευδαίμων, Μάνο Αγριμάκη, χρωματοπωλείο ‘Δημητρακάκη’ Χανιά, τον κο Αποστολάκη Μανώλη από την ΕΤΑΝΑΠ, τη ΔΕΔΙΣΑ για την προμήθεια άδειων μπουκαλιών.

Και τέλος τους χορηγούς:

Μέγας χορηγός: Βομβολάκης ‘Καινοτόμες κατασκευές αλουμινίου’. Κύριος Χορηγός: Μπύρα ‘Fisher’. Χορηγοί: Χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, KOURAKIS GROUP, MINOA PALACE, INKA supermarkets, COCO-MAT, CASA DELFINO, ANEK LINES, ΜΟΝΤΕΡΝΟ. Υποστηρικτές: ελαιουργείον, SAMARIA, βιβλιοχαρτοπωλείο Ρόμβος, lime creative, www.djstelios.gr, triki bike group, Manousakis Winery, Cimelio, έναΔύο πολυμέσα, Το πηγάδι του Τούρκου, Έλα, Το Αδέσποτο, κτήμα Λουπάκη, Γεράνι, Βιοχύμ, Cretafresh, Bizart. Χορηγοί επικοινωνίας: ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΥΔΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΡΗΤΗ FM 101.5, ΔΙΚΤΥΟ FM 91.5, D-CODE 96,2, Chania magazine, ECOδομείν, ελculture.gr, cretevents, flashnews, ARCHISEARCH.gr, greekarchitects.gr, design destrict, PROTAGON. Τους συνδιοργανωτές και φορείς υποστήριξης: Δήμος Χανίων, Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή ενότητα Χανίων, Κοινωφελής επιχείρηση Πολιτισμού περιβάλλοντος/Κ.Α.Μ., ΚΕ’ Ε.Π.Κ.Α., 28η Ε.Β.Α., Λιμενικό Ταμείο Δήμου Χανίων, Ιστιοπλοϊκός όμιλος Χανίων, Ελαιουργείον εργοστάσιο τέχνης.

Με θερμές ευχαριστίες, οι αρχιτέκτονες και μέλη της οργανωτικής ομάδας του τετραημέρου P_Public 2011:

Ανδρουλάκη Μαρία, Αποστολάκη Ειρήνη, Βλαζάκη Ειρήνη, Καλλιγέρης Γιώργος, Καμαριανάκη Στέλλα, Καρδαράκου Μαριντίνα, Κολοκοτρώνης Γιώργος, Κοτσώνη Νατάσα, Λαμπρινού Άννα, Μαγγανά Δώρα, Μαστραντωνάκη Βούλα, Μπαντουβά Έρη, Νευραδάκης Mιχάλης, Ροδουσάκη Λήτώ, Σαραντόγλου Ελένη, Σκουλά Ματίλντα, Σκουλούδη Άρτεμις, Σκουλούδη Ηρώ, Τσιτωνάκη Άννα.